Popis

Lungo Finezzo se vyrábí z opékaných fazolí Arabica ze 3 různých oblastí: východní Afriky, Jižní Ameriky a Střední Ameriky.

Fazole v této směsi se umyjí, což zvýšilo zvláštní vlastnosti kávy vytvořené ze zvláštních půdních a klimatických podmínek různých regionů a pomohlo jí dodat její obzvláště čistou a svěží chuť květinovými tóny jasmínu a citrusových tónů bergamotu.

Kromě toho byly fazole lehce pražené a mleté trochu hrubší než ve směsi espressa. Oba procesy pomáhají udržet přirozenou vůni kávy co nejlépe, takže květinové tóny se při vaření po delší dobu skutečně rozvinou, jak je typické pro lungo.

S touto odrůdou získáte lungo na lehčím konci naší stupnice síly, ale v šálku plném v?n? až do posledního doušku. Když si ji užijete poprvé, jste příjemně překvapeni jeho jasným a slabým tělem a květinovými tóny, které přinášejí chuťový zážitek, který se cítí nový a osvěžující odlišný od tradičnější kávy.

Jinými slovy, jedná se o vzrušující kávu, která vyniká z davu svým velmi mírným tělem. Taková kva je něco, na co se často nesetkáte. Je to jemná odrůda, vynikající pro ty, kteří dávají přednost jemnému šálku a pro ty, kteří chtějí vyzkoušet nový zážitek z kávy.

Nespresso® Pro je systém vyvinutý pro kanceláře, jídelny a restaurace. Nespresso® Pro nabízí širokou škálu kvalitních káv ve velkém výběru kapslí, takže zaměstnanci a zákazníci si mohou vždy snadno vybrat své oblíbené.

Složení

Pražená a mletá káva

Specifikace

Počet kapslí

50

Počet jednotek

50

Značky

Nespresso

Systém

Nespresso Pro

Chuťové tóny

Květinové

Vlastnosti

Hliník

Velikost šálku

Lungo

Intenzita

Velmi slabá (2/10)

Spotřebujte do

30.04.2025

Lungo Finezzo - Nespresso® Professional

Počet kapslí pro Nespresso® Pro: 50

Recenze (0)