Popis
Až donedávna bylo Peru relativně neznámou zemí, pokud jde o výrobu kávy. Zatímco sousední země Kolumbie a Brazílie jsou synonymem pro kávu po mnoho let, horské Andy jsou zřídka zmiňovány ve vztahu k kávě.
V posledních letech však Peru získalo velkou chválu od profesionálních znalců kávy a vývoj kvalitní kávy je nyní jednou z národních značek.
Některá zrna v této kávě pocházejí z oblasti známé jako Cajamarca, vzdálené části peruánských And, kde vysoké nadmořské výšky vytvářejí ideální podmínky pro pěstování zcela jedinečné kávy. Kávová zrna pěstovaná v tak vysokých nadmořských výškách jsou známá jako zvláště sladká a aromatická, s nižší kyselostí než fazole, která rostou v nižších nadmořských výškách, díky pomalejšímu zrání fazolí.
Směs obsahuje také zrnkovkva z Hondurasu, pěstovaná na horských svazích ve výšce více než 1300 metrů nad mořem.
Jedná se o plnohodnotnou kávu s jasnými tóny květin a ovoce, vytvořenou výhradně ze 100% zrn Arabica. Jak je typické u kávových zrn pěstovaných ve vysokých nadmořských výškách, dostanete kávu s velmi nízkou kyselostí a hořkostí, díky čemuž je velmi pitná. Káva má jemné tělo, takže si můžete vychutnat šálek po šálku.
Káva je certifikována jako ekologická a pěstovaná podle principů Fairtrade. A co víc, metoda praní byla použita ke zpracování fazolí, což je metoda, která zachovává veškerou lahodnou vůni kávy.
Užijte si chuťový pocit typické horské hřebenové kávy s jejím ovocným, plným tělem, určitě se stanete oblíbenou u většiny milovníků kávy.
Složení
Pražená a mletá káva