Popis

Řada Petit Dejeuner představuje perfektní ranní kva společnosti L'OR. Zde je káva, která byla vytvořena podle nejlepších francouzských kávových tradic, kde káva přichází s bohatou vůní a zlatou krémou.

Tato kapsle vaří velký šálek (215 ml) kávy s vyváženou a bohatou chutí, ideální pro ranní kávu. Tato varianta je st?edn? praen, takže má mírné tělo, ale stále s dostatečným množstvím těla a intenzity, aby poskytla dobrou dávku energie pro začátek dne.

L'OR zde zabalil kouzlo do kapsle, která se dokonale vaří ve vašem Tassimo, přičemž stroj rozpoznává vaši kapsli pomocí chytré technologie Intellibrew, takže přesně ví, jakou teplotu, čas a množství vody použít k přípravě dokonalého šálku kávy podle specifikací kapsle.

L'OR je známý pro nekompromisní kvalitu a chutě nad rámec běžných, takže když si vyberete produkt L'OR, řemeslné zpracování je výjimečné a chuť vznešená.

Jinými slovy, tady je káva, která vám pomůže skvěle začít den volna - a toto balení je dodáváno s neuvěřitelnými 24 kapslemi, takže budete mít na chvíli dost.

Složení

Pražená a mletá káva

Specifikace

Počet kapslí

24

Počet jednotek

24

Značky

L'OR

Systém

Tassimo

Velikost šálku

Regular Cup

Intenzita

Střední (5/10)

Spotřebujte do

01.05.2025

Petit Déjeuner Classique - L'OR

Počet kapslí pro Tassimo: 24

Recenze (0)